Друк

Виїзна нарада у Довбиській селищній ТГ щодо готовності закладів освіти до нового 2022/23 навчального року та підготовки місць для розселення ВПО

.

Сьогодні, 22 серпня, начальник Новоград-Волинської районної військової адміністрації Іван Туровський спільно з заступником Довбиської селищної територіальної громади Вікторією Ількович проінспектували укриття з метою перевірки готовності одного із закладів загальної середньої освіти ТГ до нового навчального року в умовах воєнного стану.

 

Директор освітнього закладу повідомив: «Підвальне приміщення укомплектовано засобами пожежогасіння, медикаментами, місцями для сидіння, встановлено освітлення, створено запаси води, є вбиральня та каналізація.»

«Кожен з батьків сам обирає форму навчання для своїх дітей. Ми з розумінням ставимось до їх рішення, однак зі своєї сторони повинні забезпечити можливість очного навчання. Тож готуємося до початку освітнього процесу і віримо в Перемогу!» - зазначив під час спілкування Іван Туровський.

Крім того, цього ж дня очільник району провів виїзну нараду в одному із комунальних закладів щодо підготовки місць для розселення внутрішньо переміщених осіб.

У ході наради за участю Вікторії Ількович та керівника закладу обговорили також питання щодо підготовки комунальної установи до осінньо-зимового періоду та оглянули приміщення, в яке планують заселити внутрішньо переміщених осіб.

joomlamodniyportal.ru