Друк

Відбулася виїзна нарада щодо підготовки закладів освіти окремих територіальних громад Новоград-Волинського району до нового 2022/2023 навчального року

.

Сьогодні, 07 липня, заступник начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Олександр Паламарчук здійснив заплановану робочу поїздку до Баранівської, Довбиської, Дубрівської та Брониківської територіальних громад Новоград-Волинського району, у ході якої провів комплексні оперативні наради за участі керівництва громад,

старост населених пунктів, керівників відділів та установ щодо підготовки закладів освіти даних територіальних громад до нового 2022/2023 навчального року.

За результатами нарад були обговорені питання облаштування захисних споруд цивільного захисту закладів освіти територіальних громад та приведення їх до відповідного стану; виконання завдань з підготовки закладів освіти до нового опалювального сезону, порядку роботи їх в зимовий період; збору, утилізації твердих побутових відходів та впорядкування місць їх зберігання, тощо.

Очільники громад окреслили проблемні аспекти роботи та визначили ряд пріоритетних завдань. За результатами проведених нарад було прийнято низку рішень та надано відповідні доручення.