Друк

Юрій Оханський провів засідання районної комісії з питань альтернативної (невійськової) служби

.

Сьогодні, 05 липня, під керівництвом першого заступника начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Юрія Оханського відбулося засідання районної комісії з питань альтернативної (невійськової) служби при Новоград-Волинській районній державній адміністрації.

В ході засідання члени комісії заслухали текст листа від ОСББ “ЖБК-1” (м. Новоград-Волинський) та розглянули питання про дострокове припинення проходження громадянином Ш. альтернативної (невійськової) служби у зв’язку із самовільним припиненням виконання службових обов’язків.

За результатами обговорення робоча група одноголосно прийняла рішення вжити до громадянина Ш. відповідних заходів, передбачених чинним законодавством, а також достроково припинити проходження ним альтернативної (невійськової) служби.

Нагадаємо, альтернативна (невійськова) служба є службою, яка запроваджується замість проходження строкової військової служби і має на меті виконання обов’язку перед суспільством. На альтернативну службу направляються громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу і особисто заявили про неможливість її проходження як такої, що суперечить їхнім релігійним переконанням, документально або іншим чином підтвердили істинність переконань та стосовно яких прийнято відповідні рішення.

joomlamodniyportal.ru