Друк

Керівництво Новоград-Волинської районної військової адміністрації привітало працівників правоохоронних органів з Днем Національної поліції

.

4 липня в Україні відзначають професійне свято людей, які пов’язали своє життя з ризикованою, відповідальною, важкою та важливою справою – служіння Українському народу.

Тож сьогодні, з нагоди Дня Національної поліції України відбулись урочисті вітання у приміщенні Новоград-Волинського районного відділу поліції в Житомирській області.

Привітати працівників поліції з професійним святом завітали начальник Новоград-Волинської районної військової адміністрації Іван Туровський, голова районної ради Артур Загривий, Новоград-Волинський міський голова Микола Боровець.

Звертаючись зі словами вдячності до охоронців правопорядку, Іван Туровський подякував поліцейським за співпрацю, мир і спокій громадян, їхні життя та здоров’я, за постійний захист інтересів держави і суспільства та зазначив:

“Ми відзначаємо День Національної поліції в надзвичайно складний час, коли в нашій країні йде війна. Але сьогодні, дивлячись на вас, на нашу Національну поліцію, я впевнений, що війна закінчиться і ми обов’язково переможемо цього злісного ворога – російську федерацію. Тому в цей день найщиріші вітання вам, вашим родинам за те, що ви прикладаєте для цього всі свої зусилля“.

Також очільник району вручив начальнику Новоград-Волинського районного відділу поліції Андрію Гнатенку вітальний лист зі щирими словами вдячності та грамоту та подяки кращим працівникам поліції.

Крім того, Іван Туровський відзначив подякою одного із співробітників сектору кримінальної поліції Новоград-Волинського районного відділу поліції ГУНП в Житомирській області за належне надання поліцейських послуг у сфері забезпечення публічної безпеки та порядку, охорони прав та інтересів дітей, зокрема у пошуках та поверненню дитини, позбавленої батьківського піклування до дитячого будинку сімейного типу.

Також працівників Нацполіції привітали голова Новоград-Волинскої районної ради Артур Загривий, Новоград-Волинський міський голова Микола Боровець, начальник Новоград-Волинського районного відділу поліції Андрій Гнатенко та відзначили кращих правоохоронців подяками, почесними грамотами та подарунками.

Крім того, цього ж дня привітання звучали і в смт Ємільчине, Ємільчинської територіальної громади. Працівників місцевої поліції вітали заступник начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Олександр Паламарчук та Ємільчинський селищний голова Сергій Волощук.

Олександр Паламарчук побажав представникам Національної поліції миру, міцного здоров’я, благополуччя, витримки, відваги та поваги у суспільстві. За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, ініціативність та наполегливість у щоденній роботі та з нагоди святкування 7-ї річниці Дня Національної поліції України кращим працівникам були оголошені правами начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації подяки Новоград-Волинської районної військової адміністрації.