Друк

Відбулося покладання квітів з нагоди Дня партизанської слави

.

Сьогодні, 22 вересня, з нагоди Дня партизанської слави відбулася церемонія покладання квітів до меморіалу полеглих партизанів та підпільників в селі Мала Цвіля Чижівської сільської територіальної громади.
У церемонії покладання квітів взяли участь голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, працівники райдержадміністрації, Чижівський сільський голова Аркадій Ратушнюк, голова районної ради ветеранів Петро Фатенко та представники ветеранської організації.
 
Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять партизан і підпільників та тих, хто віддав своє життя за Мир багатьох поколінь.
 
Крім того, цього ж дня очільники району спільно з головою Городницької селищної ради Іваном Онищуком та учасниками зібрання поклали квіти до меморіального комплексу партизанської Слави «Партизанський дуб».
 
Тож пам’ятаймо тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму. У День партизанської слави, ми з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість учасників партизанського руху.
 
Нехай День партизанської слави і надалі передається з покоління, нехай зберігає в наших серцях такі поняття, як Батьківщина, честь, обов'язок і пам'ять.