Друк

Працівників лісу привітали з професійним святом

.

Традиційно в третю неділю вересня ми відзначаємо професійне свято людей, які стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві – День працівника лісового господарства.
Сьогодні з цієї нагоди, 17 вересня, напередодні свята в малому залі міського Палацу культури імені Лесі Українки відбулись урочисті заходи. Привітати працівників ДП «Новоград-Волинський лісгосп АПК» із професійним святом прибули голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий.
 
В’ячеслав Авраменко, вітаючи працівників благородної і поважної професії, подякував за невтомну працю і самовідданість, значний вклад у справу збереження, примноження, дбайливого і раціонального використання лісу та побажав всім щастя, міцного здоров’я, благополуччя, стабільності та професійних успіхів.
 
Із словами привітань до працівників лісової галузі також звернувся Артур Загривий.
 
У ході урочистостей найкращих працівників лісового господарства нагороджено Почесними грамотами з грошовою винагородою та подяками Новоград-Волинської районної ради і райдержадмінстрації.
 
Захід супроводжувався хореографічними та музичними виступами творчих колективів, які дарували присутнім святковий настрій.
 
Крім того, очільники району спільно з заступником Новоград-Волинської міського голови Іриною Гудзь, секретарем міської ради Оксаною Гвозденко цього ж дня привітали працівників ДП «Городницьке лісове господарство», вручивши кращим працівникам підприємства відзнаки та подарунки.
 
Тож дбайте, бережіть і примножуйте ліси Новоград-Волинського району!