Друк

У пологовому відділенні Новоград-Волинського ТМО привітали матусь з 30-ю річницею незалежності України

.

Усіх, хто напередодні 30-ї річниці незалежності України та 24 серпня 2021 року набув щасливого статусу мами, сьогодні привітали у пологовому відділенні КНП Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об'єднання.
З подарунками для новонароджених та матусь завітали голова районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко та голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий.
 
Очільники району вручили кожній мамі квіти та дитячий одяг (бодіки від імені Житомирської обласної державної адміністрації), побажавши їм та їх діточкам міцного здоров’я, щастя, добра й усіляких гараздів.
 
Як повідомив генеральний директор Новоград-Волинського міськрай ТМО Василь Борис, з 23 по 24 серпня 2021 року у пологовому відділенні народилося на світ троє малюків – двоє дівчат та один хлопчик. Для когось з їхніх матусь вони стали первістками, а для когось уже четвертою дитиною.
 
Тож щиро вітаємо молодих мам з найзнаменнішою подією у їхньому житті - народженням дитини! Ви подарували нове життя! Бажаємо вам безмежного щастя і задоволення від успіхів ваших діток! Здоров’я, тепла, благополуччя, добробуту і здійснення усіх мрій! Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість!
 
Довідково
24 серпня 2021 року в День Незалежності України, о 07.00 год ранку першою народилась дівчинка, а 23 серпня – хлопчик та дівчинка.