Друк

Урочиста церемонія підняття Державного Прапора України

.

Державний прапор України –
Це символ віри і добра.
У нім – історія країни,
Прадавня, але не стара...
 
Сьогодні, 23 серпня, напередодні святкування 30-ї річниці Дня Незалежності нашої держави, ми вшановуємо головний державний символ – Прапор України.
З нагоди цього свята біля Будинку рад у м. Новограді-Волинському відбулася урочиста церемонія підняття синьо-жовтого стяга - символу, який об'єднує всіх громадян України, втілення єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.
 
Участь у святковому заході взяли голова районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, міський голова Микола Боровець, голова Новоград-Волинського відокремленого підрозділу громадської організації «Всеукраїнський союз ветеранів АТО», учасник АТО Ігор Лук’янець, працівники апарату та структурних підрозділів Новоград-Волинської райдержадміністрації, районної ради, керівники підприємств, установ та організацій, громадськість міста.
 
Очільники району та міста привітали всіх присутніх зі святом та побажали міцного здоров'я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України!
 
У своїй вітальній промові до учасників зібрання голова районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко зазначив:
«Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, – це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.
То ж нехай символ України – Державний прапор – і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини, осяює наш шлях та надихає до нових успіхів у добрих справах задля розвитку України!
Бажаю всім нам бути гідними пам’яті наших попередників, які працею, здоров’ям, а деколи і своїм життям створювали славу і велич Державного прапора країни!»
 
Після офіційних привітань розпочався святковий концерт, підготовлений учасниками художньої самодіяльності, а на завершення заходу громадськість міста та гості мали можливість переглянути виставку картин народної творчості.
 
Тож, шануймо наш національний символ! Зі святом!
 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/30-novini/10732-urochysta-tseremoniia-pidniattia-derzhavnoho-prapora-ukrainy#sigProGalleria2fcb6b008d
joomlamodniyportal.ru