Друк

У Новоград-Волинському районі працівників Національної поліції привітали з професійним святом

.

Складно недооцінити значення та роль Національної поліції України у виконанні завдань із забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання громадського порядку та безпеки.
Згідно з Указом Президента України від 04 квітня 2018 року № 97 в Україні 04 липня відзначається День Національної поліції України.
Саме сьогодні, 02 липня, мужніх та сильних, вольових та завзятих представників правоохоронних органів Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП в Житомирській області привітали з професійним святом.
Привітати поліцейських завітали перший заступник голови Новоград-Волинської районної державної адміністрації Іван Туровський, керуючий справами Новоград-Волинської районної ради Руслан Лавренчук, керівник Новоград-Волинської окружної прокуратури Іван Островський, секретар міської ради Оксана Гвозденко, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Олександр Доля.
Під час урочистостей з вітальним словом звернувся до присутніх Іван Туровський. У своїй промові він подякував служителям закону за самовіддану працю та побажав, щоб удача та професійні успіхи завжди були постійними супутниками в їхньому житті.
Кращих працівників Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП в Житомирській області було відзначено грамотами, подяками та вітальними листами.
Крім того, цього дня відбулися урочистості в Баранівському міському будинку культури ім. А.Пашкевича за участю очільника району.
Зі словами подяки за щоденну працю до правоохоронців Баранівського відділення поліції Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП в Житомирській області звернувся перший заступник голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Іван Туровський, який побажав їм міцного здоров’я, благополуччя, витримки відваги, достойної, гідної оплати праці, поваги у суспільстві та усім миру.
Також працівників Нацполіції привітали заступник міського голови Дмитро Нечипорук, головний лісничий Баранівського лісомисливського господарства Віктор Мірошниченко та заступник голови Дубрівської громади Денис Терешко та відзначили кращих подяками, грамотами.
У ході урочистого заходу відбувся святковий концерт.
 

joomlamodniyportal.ru