Друк

Участь керівництва райдержадміністрації у засіданні постійної комісії з питань АПК, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів районної ради

.

15 червня голова райдержадміністрації В'ячеслав Авраменко, перший заступник голови райдержадміністрації Іван Туровський спільно з начальником відділу житлово-комунального господарства, архітектури, містобудування, інфраструктури, цивільного захисту населення та оборонної роботи - головним архітектором райдержадміністрації Дмитром Гудзьом, начальником відділу з питань організаційної роботи, взаємодії з органами місцевого самоврядування та органами виконавчої влади Новоград-Волинської районної державної адміністрації Ларисою Дейнеко взяли участь у роботі постійної комісії з питань АПК, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів під керівництвом голови комісії Віктора Кравця.
У ході засідання обговорено питання щодо стану екологічної безпеки в Новоград-Волинському районі. Участь в обговоренні також взяли голова районної ради Артур Загривий, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Руслан Лавренчук.
За результатами обговорення комісією вирішено:
- Новоград-Волинській районній державній адміністрації розробити районні програми «Поводження з твердими побутовими відходами на території Новоград-Волинського району» та «Питна вода Новоград-Волинського району». Також міським, селищним, сільським радам рекомендувати розробити та затвердити на сесіях рад аналогічні місцеві програми, при цьому привести у відповідність сміттєзвалища на територіях громад району.
- Новоград-Волинській міській раді сприяти в усуненні виявлених порушень робочою групою у складі представників районної державної адміністрації та депутатів районної ради на полігоні твердих побутових відходів, що в м. Новоград-Волинський (09 червня 2021 р. робочою групою було здійснено перше виїзне засідання на ТПВ).
 

 

joomlamodniyportal.ru