Друк

#ПрозорістьТаПідзвітність: Робочою групою проаналізовано публічні закупівлі територіальних громад Житомирського району

.

Робоча група «Прозорість та підзвітність» при Житомирській РВА продовжує аналіз публічних закупівель, оголошених суб’єктами господарювання в територіальних громадах Житомирського району. Основна увага приділяється доцільності та обґрунтованій необхідності витрачання бюджетних коштів в умовах воєнного стану. 
Друк

Служба психологічної допомоги «Телефон Довіри» надає консультацію щодо усиновлення дитини в умовах воєнного стану

.

17 вересня з 11:00 до 13:00 год в службі психологічної допомоги «Телефон Довіри» буде проводитись “гаряча лінія” на тему: “Усиновлення дитини в умовах воєнного стану”. 

Про це повідомляє Житомирський обласний центр соціальних служб.

Друк

#тияк: Чому нам подобається, коли інші сперечаються в інтернеті?

.

Ви коли-небудь проводили вечір, читаючи коментарі в Instagram або дискусії у Twitter? Чомусь нас приваблює, коли люди сперечаються в інтернеті, і ми годинами можемо стежити за чужими конфліктами. Але чому так?

Друк

На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” на Житомирщині

.

Під час брифінгу йшлося про про публічні закупівлі, оголошені та реалізовані в рамках діяльності робочої групи «Прозорість та Підзвітність» у Бердичівському районі.

Друк

Стань учасником програми «Національний кешбек». ІНФОГРАФІКА

.

Підтримка українського виробника – це не лише внесок у розвиток нашої економіки, а й чудова можливість отримати приємний бонус. Усі, хто купує українське, тепер можуть скористатися новою державною програмою кешбеку та отримувати 10% від вартості покупок назад на свій рахунок.