Друк

Стань учасником програми «Національний кешбек». ІНФОГРАФІКА

.

Підтримка українського виробника – це не лише внесок у розвиток нашої економіки, а й чудова можливість отримати приємний бонус. Усі, хто купує українське, тепер можуть скористатися новою державною програмою кешбеку та отримувати 10% від вартості покупок назад на свій рахунок.

Цей кешбек можна витратити на комунальні послуги, відвідування кафе чи кінотеатрів, продовжуючи підтримувати українську економіку.

До програми вже приєдналися такі торгові мережі та магазини, як: «Житомирські Ласощі», ОККО, «Хлібні Інвестиції», «Цар Хліб», WOG, АВРОРА, «Бердичівський хлібозавод», АНЦ, «ЕКО маркет», Ашан, Comfy та багато інших.

Довідково. Національний кешбек — це програма, ініційована Президентом України, яку реалізовує Міністерство економіки. У її межах українці отримуватимуть 10% компенсації за купівлю товарів українського виробництва. Максимально за місяць можна отримати 3 тисячі гривень кешбеку, а витратити кошти на комунальні, медичні послуги, транспорт, мобільний зв’язок, спорт, кіно тощо. Також гроші можна буде задонатити на Сили оборони або купити військові облігації. Виробники і продавці можуть доєднатись до програми через портал Дія.

 У реалізації проєкту беруть участь Міністерство цифрової трансформації України, Державна податкова служба, Ощадбанк та уповноважені банки України. Технологічним партнером у реалізації програми є міжнародна платіжна система Mastercard. Операційний партнер проєкту — міжнародна компанія платіжних технологій Visa.