Друк

#безбар’єрність: Тренінг для батьків, дитячих і шкільних психологів, вчителів на Книжковому форумі «Відсіч. Без барʼєрів»

.

ГО #stop_sexтинг — провідна організація, що з 2018 року захищає дітей в інтернеті, розпочинає нову співпрацю з соцмережею TikTok для підвищення обізнаності про онлайн-безпеку серед дітей та їхніх батьків. У рамках цієї ініціативи запускається інформаційна кампанія, що включає серію відео та публікацій на теми: сексуальне насильство в інтернеті, кібербулінг, дезінформація в соцмережах.

Друк

Стартувала благодійна акція Національного банку України зі збору монет на потреби поранених українських військових

.

З метою збору коштів для допомоги українським військовим, які постраждали внаслідок бойових дій, Національний банк України разом із Superhumans Center (сучасна клініка, що спеціалізується на протезуванні, реконструктивній хірургії, реабілітації та психологічній підтримці постраждалих від війни) організував акцію, яка передбачає збір монет номіналами 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень. 

Друк

#ЗробленовУкраїні: підприємці зможуть проголосувати за головні проблеми бізнесу на платформі «Пульс»

.

Відтепер на онлайн-платформі «Пульс» українські підприємці зможуть проголосувати за найбільш актуальні проблеми, які перешкоджають розвитку бізнесу. Сервіс експрес-голосування додали у функціонал платформи.

Друк

#ПрозорістьТаПідзвітність: Верховна Рада підтримала у першому читанні новий урядовий законопроєкт про публічні закупівлі

.

17 вересня Верховна Рада України підтримала у першому читанні урядовий законопроєкт №11520 про нову редакцію закону «Про публічні закупівлі». «За» проголосували 289 депутатів. Цей документ наближає законодавство України до норм ЄС та вдосконалює процес публічних закупівель в умовах післявоєнного відновлення країни.