Друк

#безбар’єрність: Тренінг для батьків, дитячих і шкільних психологів, вчителів на Книжковому форумі «Відсіч. Без барʼєрів»

.

ГО #stop_sexтинг — провідна організація, що з 2018 року захищає дітей в інтернеті, розпочинає нову співпрацю з соцмережею TikTok для підвищення обізнаності про онлайн-безпеку серед дітей та їхніх батьків. У рамках цієї ініціативи запускається інформаційна кампанія, що включає серію відео та публікацій на теми: сексуальне насильство в інтернеті, кібербулінг, дезінформація в соцмережах.

Запрошуємо на тренінг з Василем Філоненком, тренером-методологом та експертом з інтернет-безпеки, що відбудеться: 

Коли: 20 вересня, 16:00–17:00

Де: м. Житомир, Телецентр (1 поверх), вул. Театральна, 7 

Чому варто відвідати? 

  • Найкращі експерти з інтернет-безпеки в Україні
  • Практичні поради щодо захисту дітей у соцмережах
  • Реальні кейси та перевірені рішення 

Окрім того, ГО #stop_sexтинг співпрацює зі студією подкастів The Ukrainians Media та Disney у створенні подкасту «Хороших батьків не блокують», який допоможе батькам краще орієнтуватися в онлайн-викликах сучасності. 

Не пропустіть можливість дізнатися, як убезпечити своїх дітей від небезпек інтернету та допомогти їм комфортно взаємодіяти з TikTok! 

Організатори: ГО “Головна сцена”, за підтримки Українського інституту книги, ГС “Мережа хабів громадянського суспільства України”, та у партнерстві з GIZ Ukraine. Захід проходить за сприяння Управління культури Житомирської ОВА та Житомирської міської ради. 

#книжковий_форум #мистецькийконкурс_уік #CSOEaP #BetterLifeBeyondCapitals

З сайту ЖОВА