Друк

Останній дзвоник - 2016

.

Шановні школярі, вчителі, й випускники!
Від щирого серця вітаємо вас зі Святом останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року, подолання чергової сходинки в освоєнні знань.

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання.

Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя.

Від імені Новоград-Волинської райдержадміністрації, районної ради висловлюємо глибоку вдячність усім педагогам. Силою Вашої думки, Вашою мудрістю та теплом душ нині твориться майбутнє країни.

Іноді мандрівка довжиною в тисячі кілометрів починається з одного кроку. Дорогі випускники, у Вас попереду – багато маленьких кроків і незвіданих шляхів, нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.

Шановні випускники, завжди пам'ятайте, що саме Ви є майбутнім нашої держави України, ви -майбутній цвіт і гордість нації! Також не забувайте, що ми навчаємось не для школи, а для життя. Неосвіченим суспільством легше керувати. Тому саме від Ваших прагнень до знань і освіти залежить те, якою буде наша держава у близькому і далекому майбутньому.

Бажаю Вам, дорогі випускники, не боятися здійснювати свої мрії, здобувати нові знання та підкорювати нові горизонти! Будьте сміливими і впевнено крокуйте до своїх цілей. Адже саме Вам, молодь, належить нині майбутнє. Хай Вам щастить!

Зі Святом Вас! Щасливої дороги у доросле життя!

З повагою

                 Голова районної                                              Голова  районної ради
                 державної адміністрації

                 Володимир Михнюк                                        Дмитро Рудницький