Друк

22 вересня – День партизанської слави

.

Дорогі ветерани Другої світової війни, шановні учасники партизанського й підпільного руху!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня партизанської слави.

 У цей день ми з вдячністю і любов’ю вшановуємо колишніх партизан і підпільників, усіх, хто в роки Другої світової війни став до нерівного бою з фашистськими окупантами.

Партизанський рух був масовим виявом високого патріотизму сотень тисяч добровольців, самовіддана боротьба яких за свободу вважається одним із важливих чинників перемоги над ворогом. Збройний спротив загарбникам чинили понад мільйон народних месників, 46 партизанських з’єднань, близько двох тисяч загонів і розвідувально-диверсійних груп.

Антифашистський опір Українського народу – це історія героїзму і жертовності наших батьків і дідів. Наш святий обов’язок берегти пам’ять про мужність оборонців і визволителів рідної землі. У цей день ми складаємо шану тим, хто не дожив до наших днів, і тим, хто через усе життя несе біль від ран, від втрати бойових побратимів, гіркі спогади про труднощі партизанських стежок.

Низький уклін вам, дорогі ветерани, за вашу бойову звитягу й важку працю у повоєнні роки, за батьківську підтримку у розбудові незалежної української держави.
Зичимо всім міцного здоров’я на довгі роки,  бадьорості духу, щастя й благополуччя,  мирного неба, любові та шани!

З повагою

Перший заступник голови                                                           Голова районної ради
адміністрації
Руслан Кирилюк                                                                           Франц Весельський