Друк

1 вересня – День знань

.

Дорогі учні, студенти, вчителі та викладачі! 

Сердечно вітаємо вас із Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. 

 Першого вересня розпочинається новий навчальний рік, тисячі школярів та студентів повертаються до навчання, а дехто вперше переступає поріг школи чи вищого навчального закладу, крокуючи по новому, складному, але дуже потрібному шляху.

Саме освіта та знання є справжнім безцінним надбанням народу, який визначає його потенціал та розвиток на багато десятиліть вперед. Високоосвічені люди - це найцінніший скарб кожної країни. Адже саме з них формується еліта держави, якій належить вести незалежну, європейську Україну в майбутнє.

З теплотою серця висловлюємо сьогодні слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю педагогам, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

Від усієї душі бажаємо всім щастя, міцного здоров’я, творчого натхнення та нових успіхів у благородній діяльності на благо нашої Батьківщини - України.

Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, а батьків – гордістю за своїх дітей.

З повагою

Перший заступник голови                                                           Голова районної ради
адміністрації
Руслан Кирилюк                                                                           Франц Весельський