Друк

23 лютого – День захисника Вітчизни

.

Шановні учасники бойових дій, ветерани, офіцери, солдати та курсанти, працівники оборонно-промислового комплексу – всі, хто понад усе в житті здатен цінувати військовий обов'язок, вірність присязі та любов до Батьківщини!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня захисника Вітчизни! 

 Святом 23 лютого Україна вшановує мужність та відданість тих, хто відстояв її землю у воєнні роки, захистив від рабства і ганьби та у мирні роки охороняє її волю, честь і незалежність.

Любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, доблесть українських солдатів і офіцерів – запорука миру, спокою і щасливого майбуття на рідній землі, гідна шана нашим славним козацьким пращурам!

Ми вітаємо й тих, хто перейняв героїчну естафету від попередніх поколінь, хто нині стоїть на сторожі мирної праці українського народу та є символом національної гідності, дисципліни та благородства.

Щиро бажаємо Вам, мужні захисники Вітчизни, славні лицарі України, міцного здоров’я, щастя, добра, бадьорості духу, родинного миру та спокою.

Нехай народна повага, любов до Вітчизни та рідної Новоград-Волинщини додають Вам сил і натхнення в благородній справі чесного служіння своєму народові.

З повагою

Голова районної                                          Голова районної ради
державної адміністрації
Сергій Лавренюк                                          Франц Весельський