Друк

Вітання з Днем фермера начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Івана Туровського

.

Шановні фермери Новоград-Волинського району!

Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем фермера!

У цей святковий день ми маємо нагоду подякувати тим, для кого фермерська  праця є сенсом життя, хто попри труднощі та негаразди,

чесно і сумлінно робить свою справу, віддаючи часточку своєї душі. Завдяки вашим працьовитим «золотим рукам», хліборобській мудрості та напруженій самовідданій праці живе наша українська нива, розвивається тваринництво та сільське господарство.

Сьогодні трудівникам полів і ферм доводиться дуже нелегко не лише через військову агресію, але й через нестабільність погодних умов. Але саме ваше вміле господарювання та самовіддана праця завжди були запорукою успіху гарних врожаїв.

Впевнений,  що ваш багатий професійний досвід, наполегливість та працелюбність сприятимуть стабільному розвитку нашого поліського краю.

Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, фінансових здобутків, процвітаючого майбутнього та душевного задоволення від улюбленої справи. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, втілюються в життя плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним. Хай обходять вас стороною війна, природні стихії, а родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі. Мирного неба вам усім!!!

З повагою
начальник Новоград-Волинської
районної військової адміністрації                                        Іван ТУРОВСЬКИЙ