Друк

ДОВІДКА ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПЕРЕВІРКИ, ПЕРЕДБАЧЕНОЇ ЗАКОНОМ УКРАЇНИ “ПРО ОЧИЩЕННЯ ВЛАДИ” - Лабзенко

ДОВІДКА
про результати перевірки, передбаченої
Законом України "Про очищення влади "

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини п'ятої статті 5 Закону України "Про очищення влади" та Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 563, Новоград-Волинським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади ", щодо Лабзенко Вікторії Анатоліївни.
Місце роботи: Новоград- Волинський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, спеціаліст 1 категорії.
Для проведення перевірки подавалися копії заяви особи про проведення перевірки, передбаченої Законом України "Про очищення влади", декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік, а також інших документів (паспорта, картки платника податків, трудової книжки).

Запити про надання відомостей щодо Лабзенко В.А., надсилалися до:
1. Новоград-Волинської ОДНІ
2. Міністерства внутрішніх справ України
3. Генеральної прокуратури України
4. Головного управління юстиції в Житомирській області
5. Територіального управління державної судової адміністрації у Житомирській області.

За результатами розгляду запитів:
1. Новоград-Волинська ОДПІ повідомила, що відомості, вказані у декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік є достовірними.
2. Міністерства внутрішніх справ України - відповідь не надійшла.
3. Генеральна прокуратура України - відповідь не надійшла.
4. Головне управління юстиції в Житомирській області повідомило про відсутність інформації щодо відомостей, стосовно яких застосовано положення Закону України «Про очищення влади».

5. Територіальне управління державної судової адміністрації у Житомирській області - відповідь не надійшла.
За результатами проведеної перевірки встановлено, що до Лабзенко Вікторії Анатоліївни не застосовуються заборони, передбачені частинами третьою та четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади".

Директор Центру
Л.М.Бобровська