Друк

Довідка про результати перевірки, передбаченої Законом України "Про очищення влади" - Т.В. Марчук

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини п'ятої статті 5 Закону України "Про очищення влади" та Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 563, Новоград-Волинською районною державною адміністрацією проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади ", щодо Марчук Тетяни Володимирівни.
Місце роботи: завідувач юридичного сектору апарату Новоград-Волинської районної державної адміністрації
Для проведення перевірки подавалися копії заяви особи про проведення перевірки, передбаченої Законом України "Про очищення влади", декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік, а також інших документів (паспорта, картки платника податків, трудової книжки).

Запити про надання відомостей щодо Марчук Т.В. надсилалися до:
1. Новоград-Волинської ОДПІ
2. Територіального управління державної судової адміністрації у Житомирській області.
За результатами розгляду запитів:
1. Новоград-Волинська ОДПІ повідомила, що відомості вказані у декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік є достовірними.
2. Територіальне управління державної судової адміністрації у Житомирській області – судові рішення за критеріями, встановленими частинами третьою, п'ятою – сьомою статті 3 Закону України «Про очищення влади», стосовно Марчук Т.В. в Єдиному державному реєстрі судових рішень відсутні

За результатами проведеної перевірки встановлено, що до Марчук Тетяни Володимирівни не застосовуються заборони, передбачені частинами третьою та четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади " .

Завідувач сектору
кадрової роботи та нагород
О.Г. Яценюк