Друк

Першим жителем району у Новому 2013 році став хлопчик

.

2013 рік для мешканців нашого краю розпочався народженням хлопчика - о 2.05 год. нового року мешканка с. Таращанка Наталія Павлійчук подарувала нашому району ще одного мешканця.

Маленький житель району народився з вагою 3 кг 450 г та ростом 55 см. Це другий хлопчик у родини Павлійчук.

А о 13 години першого січня на світ з’явилася юна мешканка міста Новоград-Волинський.

Уже традиційно керівництво району та міста вітає матерів, котрі народили діточок у перші хвилини нового року. Ця традиція триває вже не один рік.

Привітати породіллю з народженням дитини 2 січня до пологового відділення завітало керівництво району – голова районної державної адміністрації Сергій Лавренюк та голова районної ради Франц Весельський, начальник відділу у справах сім'ї, молоді і спорту Віктор Дейнека, головний лікар міськрайТМО Василь Борис, заступник головного лікаря з охорони здоров’я матері та дитини Василь Холевчук. Подарунком від районної влади став пилосмок, м’які іграшки та солодкі подарунки.

Завідуюча пологовим відділенням Новоград-Волинського міськрайТМО Ніна Чумак появі першого хлопчика несказанно рада. Вона каже, якщо першим в Новому році на світ з"являється немовля чоловічої статі - це гарний знак.

Усього у 2012 році у районі народилося 622 немовлят, у місті ця цифра менша – 593 дитини.

Інна Денисенко,
головний спеціаліст з питань внутрішньої політики
та зв’язків з громадськістю райдержадміністрації