Друк

Наш район у 2013 рік входить з бюджетом. Сьогодні на сесії районної ради схвалили основний фінансовий документ краю

.

Сьогодні, 26 грудня, на пленарному засіданні 13 сесії районної ради було прийнято районний бюджет на 2013 рік, за який проголосувало 59 депутатів з 59 зареєстрованих у сесійній залі.

Відповідно до головного фінансового документу району, доходна частина бюджету на 2013 рік визначена в сумі 214 млн. 279 тис. 957 грн. що на 35 млн. грн., або на 19% більше, ніж затверджено на 2012 рік.

Видатки районного бюджету на наступний рік кладають 214 млн. 279 тис. 957 грн.

Бюджетна політика у районі у наступному році спрямовуватиметься в першу чергу на забезпечення стабільності фінансування соціальних витрат, пов’язаних з виплатою заробітної плати працівникам бюджетної сфери, реалізацією соціальних гарантій і соціального захисту вразливих верств населення. Цьогоріч основна частина коштів буде спрямована на утримання установ охорони здоров’я, освіти, соціального захисту населення та культури. Ознайомитись із рішеннями сесії можна буде на офіційному сайті Новоград-Волинської районної ради.

На засіданні депутатами також було затверджено Програму економічного і соціального розвитку району на  2013 рік; внесено зміни до рішення районної ради від 30.05.2007 року «Про комплексну довгострокову програму розвитку земельних відносин та охорони земель в Новоград-Волинському районі на 2007-2015 роки» та погоджено укладання контракту на посаду директора Новоград-Волинської ДЮСШ Новоград-Волинської районної ради.

На сесії також були розглянуті питання:

  • Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації;
  • Про внесення змін до районного бюджету на 2012 рік;
  • Про план роботи районної ради на I півріччя 2013 року;
  • Про надання погодження ТОВ «Барвинівський камінь» на отримання спеціального дозволу на користування надрами;
  • Питання комунальної власності:
  • про надання згоди на безоплатне прийняття легкового автомобіля із комунальної власності Новороманівської територіальної громади в спільну комунальну власність громад сіл, селища району;
  • Про звіти депутатів районної ради;
  • Про структуру та чисельність виконавчого апарату районної ради;
  • Про оплату праці голови районної ради та заступника голови районної ради.

    Інна Денисенко,
    головний спеціаліст з питань внутрішньої політики
    та зв’язків з громадськістю райдержадміністрації