Друк

ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНА СЛУЖБА МНС ІНФОРМУЄ !

.

За минулий тиждень, з 18 грудня  по 24 грудня на території Новоград-Волинського району трапилося 5 пожеж. В наслідок ускладнення погодних умов сталося відключення 5-населених пунктів району. Електропостачання було відновлено через три години.

Тричі працівники пожежно-рятувальної служби надавали допомогу службам міста та громадянам по вилученню із снігових заметів автотехніки. Один раз надавалась допомога медичному коледжу по збиванню бурульок з будівлі навчального закладу. Також було надано допомогу працівникам міліції у вилучення трупа жінки з колодязя у с. Дідовичі.

18.12 близько 4-ї години сталася пожежа житлового будинку в с. Траращанка. В наслідок пожежі часткового пошкоджено перекриття та шифер. Причина пожежі – порушення ППБ під час експлуатації пічного опалення.

18.12 близько 17-ї години горів дерев’яний будинок у місті по вул. Західній. На місці пригоди було виявлено труп господаря. В результаті пожежі згорів матрац та 2 м. кв. підлоги. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем господаря.

21.12 близько 23 год. 40 хв. Сталося загорання опалювального електрокотла на хуторі Синачі. Ліквідацію пожежі було здійснено до прибуття пожежного розрахунку місцевою добровільною пожежною дружиною.

22.12 в 2 години було надано допомогу підрозділу пожежної частини смт.Ємільчине по гасінню пожежі, яка сталася у школі с. Кривотин Ємільчинського району.

22.12 близько 22-ї годин горіла господарча будівля по вул. Котляревського. В наслідок пожежі згоріло перекриття.

22.12 о 4-й год. 26 хв. Здійснено виїзд на гасіння пластикового контейнеру зі сміттям по вул. Соборності,7. Ведеться перевірка.

Фахівець (з оперативного реагування) ДПРЧ 10
капітан служби цивільного захисту                                        
О.І. Зозуля