Друк

Скажімо більше ніжних слів

.

3 грудня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. У Новоград-Волинському районному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів 22 листопада стартував благодійний марафон «Подаруй усмішку дитині» , під час якого кожен мав унікальну можливість – подарувати одне одному усмішку, а з нею краплинку тепла, добра і любові.

 

Існує думка, що треба аби за дверима кожної задоволеної, щасливої людини стояв хто-небудь і стуком постійно нагадував, що є ті, до кого потрібно проявити співчуття, милосердя.

 

Під час марафону організовано чимало добрих справ, до яких мав змогу долучитися кожен охочий. Підсумки марафону підведено 2 грудня в приміщенні поліклініки Городницької міської лікарні, куди було запрошено всіх бажаючих (на святі було 60 дітей, з них - 14 дітей-інвалідів). Працівники Центру вручили кожній дитині емблему свята. Приємно відзначити, що з нами найкращі друзі – депутат  районної ради Барам Григорій Михайлович та П/П Яковчук Григорій Сергійович були присутні на святі.

ДНЗ № 2 «Калинонька» (завідуюча Остапчук Світлана Миколаївна, музичний керівник Дідичук Олена Олегівна, вихователь Степанюк Юлія Володимирівна) долучились до марафону: подарували чудову музично-поетичну програму за участі вихованців ДНЗ, а музична ритмічна гімнастика не залишила байдужими в залі нікого. Всі присутні діти виконували її разом з дітьми-інвалідами. Виступ танцювального гуртка «Кристал» Городницького будинку культури під керівництвом Ірини Едуардівни став прикрасою свята. Ведучі розважально-ігрової програми - клоуни Веселунчик та Мрійничка залучали всіх до дійства.

Директор Центру подякувала всіх хто долучився до марафону, а саме Шалько Ростислава Низировича (головного лікаря Городницької лікарні), Шафранського Віктора Володимировича з АПІЖ  м.Житомира (подарував Центру сервіз, милиці), Товариство Червого Хреста (подарували миючі засоби дітям-інвалідам), підприємців Гужевнікова Миколу Юрійовича з м.Житомира, Дорош Лесю Іванівну з Городниці, приватних осіб: Алексійчук Віталіну Віталіївну та Климчук Рената Віталійовича з м.Бердичева, Барам Григорія Михайловича, просто бабусю Настю (назвати прізвище відмовилась) та простих мешканців Городниці - завдяки їм діти отримали в подарунки м‘які іграшки, цукерки, солодощі у це свято добра і посмішок.

Дякуємо всім, хто допомагав нам створити гарний настрій, хто щедро ділився теплом свого серця, дарував чарівну усмішку. Хто був уважним до нас, щирим і щедрим на турботу, добро та любов.

За інформацією районного управління праці
та соціального захисту населення