Друк

У наших руках – найбільша з цінностей світу – Людина

.

Ми творимо людину, як скульптор творить свою
статую з безформного шматка мармуру.

В.О.Сухомлинський


16 листопада 2012 року на базі Наталівської ЗОШ І-ІІ ст. відбувся семінар  педагогів-організаторів на тему: «Створення і набуття практичних навичок необхідних для особистісної гармонізації». Педагогічний і учнівський колективи гостинно і з щирою радістю зустріли гостей.

 

Директор школи Мухаровський Олег Григорович розповів про Наталівську ЗОШ І-ІІ ступенів та озвучив електронну презентацію роботи школи по темі семінару.

До уваги учасників була представлена виховна година для учнів 1-4 класів «Подорож в місто Здоров’янськ» (Семенишина Т.В., Кондратюк О.Ф.), де діти отримали багато нових знань про здоровий спосіб життя, продемонстрували свою артистичність, голосний спів, гарні українські вишиванки.

Для всіх учасників семінару було повчальним і цікавим засідання міністерства інформації шкільного учнівського самоврядування, на якому  пройшло ознайомлення з випусками «Шкільної газети» та показано алгоритм створення нового видання.

З учнями 8-9 класів проведено засідання клубу «Здоров’я» (Бондарчук Л.П., Главацька А.М.), в рамках якого учні приймали участь у різноманітних конкурсах і змаганнях, створювали і презентували газети-колажі з власним баченням здорового способу життя.

Ефективно організовані і проведені виховні дійства, в яких розвиваються такі якості учнів, як висока комунікабельність, вміння себе презентувати, набувати навичок колективної творчої праці,  правильно використовувати  і аналізувати подану інформацію, свідчать про оптимальний розвиток дитини в позитивному освітньо-виховному просторі Наталівського загальноосвітнього навчального закладу.


За інформацією районного відділу освіти