Друк

УВАГА! Призупинення освітнього процесу в закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти

.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 „Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”, рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайної ситуації від 10 березня 2020 року та розпорядження голови обласної державної адміністрації від 11.03.2020 № 183, з метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції (COVID-19) на території району головою райдержадміністрації Сергієм Литвинчуком видано розпорядження від 12.03.2020 № 132 „Про призупинення освітнього процесу в закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти”, згідно якого у закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти на території району з 13 березня по 03 квітня 2020 року призупинено освітній процес.

Також даним розпорядженням рекомендовано сільським, селищному головам та відділу освіти, культури та спорту райдержадміністрації:

  1. Забезпечити виконання профілактичних заходів щодо попередження масового розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом і гострих респіраторних інфекцій.
  2. Заборонити проведення масових заходів у закладах освіти та культури.
  3. Здійснити заходи щодо організації навчання з учнями з використанням можливостей інтернет-ресурсів та шляхом дистанційного навчання.

Закладам медицини та Новоград-Волинському районному управлінню Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області рекомендовано проводити інформаційно-просвітницьку роботу щодо запобігання поширенню захворювання на короновірусну інфекцію (COVID-19).