Друк

Про підготовку до XVII Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє»

.

З 5 по 7 листопада 2019 року в м. Києві на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15) триватиме XVII Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс (далі ПЕК) України: сьогодення та майбутнє».
Захід відбудеться згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України, організаторами є Міністерство енергетики та вугільної промисловості України та ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

У форматі Форуму:
Галузева експозиція «ПЕК України» презентує здобутки та стратегічні перспективи розвитку державних компаній ПЕК;
XVII Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості - 2019» демонструватиме вітчизняні та іноземні зразки енергетичного, електротехнічного, світлотехнічного обладнання та приладів, кабельно- провідникову продукцію, засоби автоматизації для різних сфер застосування;
IV Міжнародна спеціалізована виставка «MINING & MINERALS EXPO - 2019» представлятиме сучасну бурову, кар'єрну, прохідницьку техніку та інструмент, гірничозбагачувальне обладнання, гірничий транспорт, системи автоматизації та життєзабезпечення для гірничодобувної та вугільної промисловості;
IV Міжнародна спеціалізована виставка «НАФТОГАЗЕКСПО-2019» презентуватиме ефективні технології, обладнання і послуги для розвідки, видобутку, транспортування, переробки та зберігання нафти та природного газу.

Ділова програма (у форматі засідань, конференцій, семінарів, «круглих столів») створить умови для фахового обговорення функціонування та розвитку.