Друк

З професійним святом привітали працівників водного господарства

.

Напередодні Дня працівників водного господарства заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік привітав з професійним святом весь колектив Новоград-Волинського міськрайонного управління водного господарства на чолі з начальником управління, Іваном Бонковським.

"Напередодні вашого професійного свята від усього серця бажаю всьому вашому дружньому колективу міцного здоров'я, миру, щастя, добробуту, злагоди у родинах, сильного людського духу, плідної праці та нових успіхів!
Наполегливою працею ви на високому професійному рівні реалізуєте державну політику в сфері охорони та раціонального використання і відтворення водних ресурсів району, захисту населених пунктів від шкідливої дії вод і ліквідації її наслідків.
Переконаний, що саме ваш професіоналізм і відповідальне ставлення до справи дозволять з гідністю виконати поставлені завдання", - сказав у своєму виступі Андрій Подік.
Після чого, за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов'язків та з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників водного господарства, вручив кращим працівникам міськрайонного управління водного господарства Подяку та Грамоту від імені районної державної адміністрації.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru