Друк

Відтепер українці можуть самі вибирати куди поїхати за санаторною путівкою

.

Постановою Кабінету Міністрів України від 01.03.2017 № 110 „Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення деяких категорій інвалідів санаторно-курортним лікуванням, та внесення змін до порядків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2006 р. № 187 і від 31 березня 2015 р. № 200" та Постановою Кабінету Міністрів України від 23.11.2016р.

«Деякі питання санаторно-курортного лікування та відпочинку громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» змінено порядок забезпечення санаторно-курортними путівками громадян з інвалідністю, постраждалих учасників АТО та громадянам, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, дозволивши їм самим обирати заклад для оздоровлення.
Інформація щодо орієнтованого переліку санаторно-курортних закладів, які забезпечують осіб з інвалідністю, чорнобильців та учасників антитерористичної операції послугами з санаторно-курортного лікування розміщена на веб-сайті Міністерства соціальної політики України (http://www.msp.gov.ua/files/sanatorno-kurortne-likuvanna/sanatoryi.xls).
Додаткову інформацію можна отримати в Управлінні праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської райдержадміністрації за адресою вул. Ушакова 4/5, м. Новоград-Волинський, або за телефоном 3-51-13.

Завідувач сектору обслуговування інвалідів та надання цільових допомог Т.А. Шульга