Друк

Розпочався V Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць»

.

У вересні 2017 року розпочався V Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць», який триватиме до березня 2018 року.

Про це повідомляє Міністерство культури України.

Есе має виражати індивідуальні погляди автора на запропоновану тему. У співвідношенні об'єму та функції есе має межувати, з одного боку, зі статтею та літературним нарисом, з іншої – з власними роздумами. Есеїстичному стилю притаманні образність, асоціативність мислення.

До участі у конкурсі запрошують учнів і вихованців 8-11 класів загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, членів дитячих і молодіжних громадських організацій України.

Роботи учасників конкурсу у строк до 19 січня 2018 року надсилаються на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Підсумки завершального етапу Конкурсу підводяться у березні 2018 року. За рішенням журі автори кращих робіт, за можливості, будуть запрошені до участі у міжнародній поїздці до Литовської Республіки в рамках культурного обміну у 2018 році.

За додатковою інформацією прохання звертатися до організаційного комітету за телефонами: 044-501-01-15, 044-400-43-01.

Довідково. Конкурс проводиться відповідно до Плану спільних заходів Мінкультури та Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» на 2016-2021 роки спільно з Посольством Литовської Республіки в Україні.