Друк

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку, День ветерана

.

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана.

На сьогоднішній день відзначається збільшення значимості Дня людей похилого віку, Дня ветерана, як щорічної події, що має позитивний суспільний резонанс. Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі.
На виконання плану заходів щодо відзначення в районі Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новоград-Волинського району вивчає повсякденні потреби та умови проживання пенсіонерів, осіб з інвалідністю, одиноких непрацездатних громадян з метою поліпшення рівня соціально-побутового обслуговування.
З нагоди відзначення Дня ветерана проводиться привітання ветеранів за місцем проживання та надається допомога продуктами харчування придбаних за рахунок благодійних коштів, отриманих територіальним центром соціального обслуговування під час проведення благодійної акції „Милосердя».
27 вересня в приміщенні Ярунської сільської ради відділенням денного перебування територіального центру проведено урочистий захід для людей поважного віку. Більше 30 ветеранів зібрались в рідному для них колі. Святковий настрій гостям подарував фольклорно етнографічний колектив «Сусідоньки» та хореографічний дитячий колектив села М.Молодьків. По закінченню відбулося чаювання.

За інформацією територіального центру