Друк

Про залучення міжнародної технічної допомоги

.

З метою розширення ринків збуту та збільшення доданої вартості продукції МСП та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів району (міста) інформуємо про початок надання грантів в рамках проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» згідно з Річним програмним запитом (APS) № 01.

Зацікавлені підприємства можуть надсилати концепції проектів для інвестування діяльності, спрямованої на збільшення доданої вартості у плодоовочевому та м'ясомолочному секторах, впровадження нових технологій переробки та післяврожайної обробки продукції, впровадження міжнародних стандартів якості та безпечності сільськогосподарської продукції, розширення ринків її збуту.
Гранти за цією програмою надаватимуться:
- малим і середнім підприємствам і підприємцям;
- виробникам сільськогосподарської продукції (МСП);
- сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам (СОК) та їх об'єднанням;
- малим і середнім підприємствам (МСП) в сфері агропромислового сектору (переробка, логістика, збут, тощо);
- галузевим сільськогосподарським асоціаціям.
Проект «Агросільрозвиток» планує надати протягом 2017 року приблизно 30 млн. гривень в рамках цього Річного програмного запиту (APS) через 25 запланованих грантів. Очікується, що сума кожної грантової угоди може коливатися в межах від 650 тис. грн. до 3 млн. грн., але кінцева сума залежатиме від грантової діяльності та остаточних переговорів і може виходити за межі цього діапазону. Очікується, що термін дії будь-якої грантової угоди за даним запитом не перевищуватиме 12 місяців.
Заявки на гранти за даним запитом приймаються до 27 грудня 2017 року та розглядатимуться по мірі надходження.
Бажаючих взяти участь в даних грантах просимо повідомити районну державну адміністрацію на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або 5-25-05.