Друк

Запрошуємо до участі у проекті

.

Фонд громади Житомира запрошує до участі у новому Проекті з підтримки самозайнятості та мікропідприємництва внутрішньо переміщених осіб, які проживають у Житомирі та Житомирській області.

Організатор проекту "Сприяння відбудові та сталому розв'язанню проблем ВПО та постражлалого від конфлікту населення в Україні» у Житомирській області - Фонд громади Житомира у співпраці із Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Європейського союзу.
До участі у проекті запрошуються: внутрішньо переміщені особи (ВПО) з Донецької, Луганської областей та Криму віком 18-60 (жінки та чоловіки).
Вимоги до учасників:
- самозайняті особи,.які вже розпочали свій проект або хочуть відкрути власний маленький бізрес;
- є досвід підприємницької діяльності (щонайменше 6 місяців), наявне свідоцтво ФОП, ПП чи ТзОВ, власником якого є заявник.
Програма передбачає видачу грантів на придбання обладання: для самозайнятості - до 650 евро, для мікро підприємництва - до 2150 євро. В рамках програми учасники отримують обладнання (!), а не кошти.
Як долучитися до проекту? Зателефонувати до Фонду громади Житомира за номером 096 627 78 52 або (0412) 46 10 86 та подати коротку заявку на співбесіду. Завітати до офісу Фонду громади Житомира для короткої бесіди та заповнення анкети учасника.
Надати копії наступних документів: довідки ВПО (лише для переселенців); усіх сторінок паспорту та ідентифікаційного коду; свідоцтва про реєстрацію ФОП (обов'язково лише для групи «Мікропідприємництво», для групи «Самозайнятість» - як перевага).
Заявки на участь у програмі приймають до 27 лютого 2017 року (включно). Передбачається конкурсний відбір кандидатів на участь у програмі.
Участь у наших проектах з підтримки бізнесу та самозайнитості 2015-2017 рр. взяли участь 318 осіб, з яких: 240 осіб - ВПО та 78 осіб - житомиряни і жителі Житомирської області; 138 осіб отримали обладнання на загальну суму понад 5 млн.грн. За офіційними даними в Житомирській області зареєстровано понад 10 тис. ВПО.