Друк

Сьогодні 30-ті роковини Чорнобильської трагедії

.

Шановні жителі Новоград-Волинщини! Сьогодні, 26 квітня, виповнюється 30 років від дня трагедії на Чорнобильській АЕС. Для тисяч наших земляків цей день розділив життя на «до» і «після».

Закликаємо усіх у цей день висловити слова подяки і шани ліквідаторам наслідків Чорнобильської аварії. Вони брали участь у війні з невидимим, але руйнівним противником. І вийшли з неї переможцями.

У ліквідації наслідків чорнобильської катастрофи брали участь багато жителів району та міста: військових, будівельників, медиків, інженерів, рятувальників і фахівців інших професій.

Нині в Новоград-Волинському районі проживає понад 10 тисяч постраждалих від наслідків аварії, із них 104 чол. - учасники ліквідації. Вам, шановні ліквідатори, найщиріші слова вдячності та доземний уклін за високу громадянську позицію, сміливість та відвагу. Схиляємо голови перед світлою пам'яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.

Дорогі земляки! Нехай чорнобильські дзвони озвуться в наших душах жалем, милосердям та співчуттям. Будемо пам'ятати Чорнобиль, зробимо все для того, щоб на долю людства більше не випало таких жахливих катастроф.

З повагою

                     Голова районної                                  Голова районної ради
                     державної адміністрації

                    Володимир Михнюк                            Дмитро Рудницький