Друк

Влада за роботою

.

На минулому тижні:
Голова районної державної адміністрації Михнюк В.В. провів семінар-нараду з секретарями сільських, селищної ради з питань забезпечення реалізації вимог Закону України від 10.12.2015 року №888-VIII „ Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг"

та постанови КМУ від 02.03.2016 року №207 „Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру", провів засідання координаційної ради з питань організації здійснення шефства над військовими частинами ЗСУ в/ч В2731, В2803, взяв участь у засіданні сесії міської ради, участь у обласній нараді з питань підсумків оздоровлення та відпочинку дітей у 2015 році та завдань на 2016 рік, участь у акції „Майбутнє лісу у твоїх руках", яка була проведена у Городницькому лісництві, взяв участь у нараді Президента України з головами райдержадміністрацій.

Перший заступник голови райдержадміністрації Даниленко Н.В. - взяла участь у роботі засідання координаційної ради з питань організації здійснення шефства над військовими частинами ЗСУ в/ч В2731, В2803, провела засідання комісії з призначення і виплати населенню житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям та персоніфікованого обліку в ЄДАРП, які мають право на пільги, засідання комісії з надання одноразової грошової допомоги.

Заступник голови райдержадміністрації Подік А.В. – провів виїзд до ЗВК Новоград-Волинський Івашківка з питань проведення весняно-польових робіт, взяв участь у роботі засідання координаційної ради з питань організації здійснення шефства над військовими частинами ЗСУ в/ч В2731, В2803, виїздив до Ярунського лісництва з питань узгодження меж між ПСП „Граніт", с.Токарів та землями лісового фонду Ярунського лісництва, взяв участь у акції „Майбутнє лісу у твоїх руках", яка була проведена у Городницькому лісництві, взяв участь у роботі сесії міської ради, вивчив роботу архівного сектору РДА, де визначено проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Начальник управління АПР - провів виїзд до ЗВК Новоград-Волинський Івашківка з питань проведення весняно-польових робіт. Взяв участь у роботі селекторної наради з питань роботи галузі тваринництва у м.Житомирі, взяв участь у роботі засідання координаційної ради з питань організації здійснення шефства над військовими частинами ЗСУ в/ч В2731, В2803, виїздив до Ярунського лісництва з питань узгодження меж між ПСП „Граніт", с.Токарів та землями лісового фонду Ярунського лісництва, взяв участь у акції „Майбутнє лісу у твоїх руках", яка була проведена у Городницькому лісництві.

Начальник управління праці взяла участь у засіданні координаційної ради з питань організації здійснення шефства над військовими частинами ЗСУ в/ч В2731, В2803, участь у засіданні комісії з призначення і виплати населенню житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям та персоніфікованого обліку в ЄДАРП, які мають право на пільги, участь у засіданні комісії з надання одноразової грошової допомоги.

Начальник відділу освіти провів наради з працівниками апарату відділу, централізованої бухгалтерії, групи централізованого господарського обслуговування, засідання атестаційної комісії ІІ рівня щодо атестації керівників шкіл і ДНЗ, педагогічних працівників району, нараду з питань функціонування ДНЗ №1 і №2 в смт Городниця за участю селищного голови, завідувачів навчальними закладами.

Начальник служби у справах дітей провів профілактичний рейд на території Жолобненської сільської ради, взяв участь у 2-ох судових засіданнях з розгляду цивільних справ.

Завідувач сектору сім'ї, молоді та спорту – взяв участь у обласній нараді з питань підсумків оздоровлення дітей у 2015 році та завдань на 2016 рік, взяв участь у відкритті місячника з військово-патріотичного виховання молоді, присвяченому 65-річчю Перемоги у війні 1941-1945 рр.

Директором районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді обстежено матеріально-побутові умови сімей гр.С., Л., М., Б., Л., П. (с.Коритище), гр. О., С., П. (с.Красилівка) з метою здійснення контролю за цільовим використанням державної соціальної допомоги при народженні дитини, обстеження матеріально-побутових умов сімей одиноких матерів І., Я. (с. Коритище), М., О., С., О., Д. (с. Красилівка).

Директором територіального центру соціального обслуговування Новоград-Волинського взято участь у роботі комісії щодо звільнення громадян від плати за соціальне обслуговування; проведено семінар-нараду з працівниками відділення соціально-побутової адаптації; проведено семінар - нараду з соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома;проведено внутрішню оцінку якості надання соціальних послуг соціальними робітниками в с. Тупальці, с. Ново-Зелена, с. Лучиця; розглянуто звернення громадян району щодо надання гуманітарної допомоги одягом та взуттям 3 малозабезпечених сім'ї отримали гуманітарну допомогу.