Друк

Влада за роботою

.

На минулому тижні:
Голова районної державної адміністрації В.В. Михнюк взяв участь у роботі сесії районної ради, міської ради, участь у роботі засідання координаційної ради при голові райради.

Заступник голови РДА Н.В. Даниленко провела засідання комісії з призначення і виплати населенню житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям та персоніфікованого обліку в ЄДАРП, які мають право на пільги, взяла участь у роботі сесії районної ради, нею проведено засідання конкурсної комісії, засідання комісії з питань захисту прав дитини, засідання оргкомітету з питань проведення заходів до Дня Героїв Небесної Сотні, засідання Президії ради ветеранів, взято участь в зональному огляді колективів художньої самодіяльності с.Броницька Гута, Чижівка.

Начальник управління АПР провів виїзд до Киківської сільської ради з питань надання практичної та методичної допомоги у веденні агропромислового виробництва, проведено районні балансові комісії з керівниками сільськогосподарських підприємств району з метою аналізу фінансово-господарської діяльності підприємств агропромислового комплексу району за 2015 рік та погодження виробничих програм розвитку галузей і планів соціального розвитку сільських територій на 2016 рік та найближчу перспективу, взяв участь у засіданні сесії райради.

Начальник управління праці брала участь у другому пленарному засіданні 2 сесії районної ради, участь у засіданні комісії з призначення і виплати населенню житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям та персоніфікованого обліку в ЄДАРП, які мають право на пільги, участь у семінар-нараді з соціальними робітниками, участь у засіданні комісії з питань захисту прав дитини.

Начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури – взяла участь у засіданні сесії райради.

Начальник відділу освіти провів наради з працівниками апарату відділу, районного методичного центру, централізованої бухгалтерії, групи централізованого господарського обслуговування, районного центру творчості, спорту і туризму учнівської молоді, нараду з питань підготовки фінансових розрахунків щодо організації харчування учнів у І півріччі 2016 року за рахунок місцевого бюджету. Взяв участь у роботі сесії районної ради

Начальником служби у справах дітей проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, на території Новороманівської, Лебедівської сільських рад, взяв участь у судовому засіданні, участь у засіданні комісії з питань захисту прав дитини.

Директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді взяла участь у засіданні комісії з питань захисту прав дитини.

Директором територіального центру соціального обслуговування Новоград-Волинського проведено семінар-нараду з соціальними робітниками; розглянуто звернення громадян району щодо надання гуманітарної допомоги одягом та взуттям. 7 малозабезпечених сімей отримали гуманітарну допомогу;пролонговано договори щодо надання соціальних послуг з одинокими громадянами по Поліянівській сільській раді.