Друк

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

.

Дорогі юні друзі! Шановні краяни!

Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей — прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків.  

Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житті, єдиний вірний шлях. Віримо, що Батьківщина, батьки, які дали вам життя, будуть пишатися вами .

Впевнені, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

Нехай Міжнародний день захисту дітей сприяє тому, аби жодна дитина на теренах нашого краю не була забутою, щоб маленькі жителі Новоград-Волинщини вірили в те, що вони не самотні, що дорослі дбають про них, щоб відчували вони ту щирість і тепло, які наповнюють світ дитини світлими і радісними днями!

Заступник голови районної
державної адміністрації                                                               Андрій Поліщук
Голова районної ради                                                                  Франц Весельський