Друк

Участь першого заступника голови райдержадміністрації в онлайн-засіданні Оргкомітету з відзначення 35-х роковин Чорнобильської катастрофи

.

23 березня під керівництвом заступника голови Житомирської облдержадміністрації Віктора Градівського в режимі онлайн відбулося засідання Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2021 році заходів, пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи. У засіданні взяли участь перший заступник голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Іван Туровський та працівники окремих структурних підрозділів районної державної адміністрації.

 

Під час засідання члени оргкомітету висловлювали свої пропозиції та зауваження щодо заходів, пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи.

Зокрема, проведення мітингів-реквіємів пам’яті загиблих, тематичних виставок, створення відеороликів, онлайн-конференції в школах, квести, тренінги, конкурси малюнків, проведення виховних годин та уроків пам’яті.

Крім того, з нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи у містах, селищах і селах області розпочнеться висадка 35 кущів троянд.

Також серед запланованих заходів планується медичне забезпечення для громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської