Друк

#плічопліч: Черлідерки з Лісівщинського ліцею здобули перемогу на II етапі змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг”. ВІДЕО

.

Команда юних черлідерок з Лісівщинського ліцею здобула переконливу перемогу на II (територіальному) етапі змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг”.

Спортсменки вразили журі та глядачів своєю неймовірною майстерністю, згуртованістю та високим рівнем підготовки. Відтепер вони будуть представляти свій навчальний заклад на III (районному) етапі змагань.

Перемога на територіальному етапі стала значущим кроком у спортивній кар’єрі молодої команди. Однак попереду на учасниць чекають нові випробування та суперники. Впевненість, здобута під час гри “пліч-о-пліч”, безсумнівно, додасть їм сил та мотивації на шляху до нових звершень.

Бажаємо команді продовжувати рухатися в тому ж напрямку, долаючи всі перешкоди на своєму шляху! Нехай ці змагання стануть точкою відліку для нових великих досягнень і відкриють двері до участі у більш масштабних конкурсах та змаганнях!

 https://oda.zht.gov.ua/wp-content/uploads/2024/03/Dyzajn-bez-nazvanyya.mp4?_=1

Інформація з сайту Житомирської ОВА