Друк

Про головного мобпрацівника адміністрації

.

До Дня мобілізаційного працівника ми познайомимо вас з головним спеціалістом з мобілізаційної роботи Новоград-Волинської РВА

 

Воєнний час вніс вагомі корективи в життя кожного українця. Особливо це стосується людей, на яких покладена велика відповідальність за таку важливу ділянку роботи.

У Новоград-Волинській районній військовій адміністрації посаду головного спеціаліста з мобілізаційної та режимно-секретної роботи займає Леонід Кур’ята. Народився 16 березня 1961 року в смт Довбиш. Займав різні військові посади, остання – Новоград-Волинський військовий комісар.

Досвід роботи на посаді головного спеціаліста РДА 11 років, одним з головних завдань у цей час було і залишається розроблення та планування заходів мобілізаційної підготовки та переведення району в режим роботи в умовах «особливого періоду». Цей план був постійно на контролі, проте, про його втілення не говорили, аж поки росія не вирішила розпочати війну проти нас.

Саме Леонід Євгенович та людина, котра постійно співпрацює з підприємствами, установами та організаціями з питань виконання мобілізаційних завдань юридичними особами розташованими на території Звягельського району. На період воєнного стану деякі підприємства частково або повністю переходять на виконання «мобзавдань». Тобто вживають максимальних заходів аби допомогти ЗСУ та державі вистояти у воєнний період.

Наразі саме він відповідає за виконання законодавства у сфері бронювання працівників, та консультує усі підприємства установи та організації району з цього питання.

Він з тих людей, котрі добре знаються на своїй справі та постійно тримає руку на пульсі.

Як військовий з великим досвідом він має високий рівень моральних, ділових і професійних якостей та відповідальність за доручену справу. Робота Новоград-Волинської районної військової адміністрації була б не можливою без таких спеціалістів.