Друк

Звернення начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Івана Туровського з нагоди дня інженерних військ та ракетних військ і артилерії

.

Шановні воїни-інженери, артилеристи, ракетники Збройних Сил України та ветерани!​

Щиро вітаю вас з професійними святами — Днем інженерних військ і Днем ракетних військ та артилерії!

 

 

Ці свята є символом вшанування славних традицій героїзму і мужності, самовідданості у ратній праці багатьох поколінь.

Артилерія як один із найстаріших родів військ у всі часи відігравала ключову роль у подоланні ворога. Сміливі і рішучі представники даного роду військ завжди працюють над вдосконаленням професійної майстерності і є гордістю Збройних сил України.

Військовослужбовці інженерних військ, ризикуючи власним життям, здійснюють розвідку місцевості, розміновують та знешкоджують сотні, тисячі вибухових предметів, відновлюють зруйновані мости, створюють систему захисту для прикриття наших воїнів. Без роботи цього роду військ — ні кроку вперед!

Сьогодні військовослужбовці інженерних та ракетних військ і артилерії гідно продовжують славні традиції старших поколінь та успішно виконують покладені на них завдання під час російсько-української війни.

Глибока шана вам і вдячність за мужність і героїзм в ім’я нашої Незалежної країни.

Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, мирного неба та нових звершень у почесній справі служіння українському народові!

 

Дякую за службу!

Слава Україні!

 

З повагою

начальник Новоград-Волинської

районної військової адміністрації                                         Іван ТУРОВСЬКИЙ