Друк

Інформаційний дайджест Новоград-Волинської районної військової адміністрації

.

Інформаційний дайджест Новоград-Волинської районної військової адміністрації:



22.08.2022 Президент України Володимир Зеленський взяв участь у 5-му Міжнародному волонтерському та ветеранському форумі «Там, де ми - там Україна».

Президент України підписав закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення вимог цивільного захисту під час планування та забудови територій».

24.08.2022 Президент України Володимир Зеленський нагородив орденом Свободи Прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона, який перебував з візитом у нашій країні.

25.08.2022 вперше в історії зупинилася Запорізька атомна станція. Спрацював аварійний захист енергоблоків – після того, як внаслідок російського обстрілу була пошкоджена остання робоча лінія віддачі потужності станції в енергосистему України.

Кабінет Міністрів України дозволив працювати дитячо-юнацьким спортивним школам та іншим закладам позашкільної освіти спортивного профілю в умовах війни.

Міністерство економіки та Міністерство цифрової трансформації розробили експериментальний проект «єВідрядження», мета якого – надання дозволу на короткострокове відрядження підприємців та їх працівників (не більше 10 осіб) за кордон до семи днів із внесенням застави (гарантованого платежу) 200 тис грн. Механізм «єВідрядження» буде доступним користувачам через портал «Дія» з 1 вересня.

Житомирська обласна військова адміністрація спільно з Житомирською міською радою підписали з Товариством Червоного Хреста України Меморандум про партнерство та співпрацю.

21.08.2022 в смт Довбиш відбувся благодійний матч на підтримку ЗСУ.