Друк

Міністерство у справах ветеранів запрошує долучитися до Всеукраїнського забігу "Шаную воїнів, біжу за героїв України".

.

Шановні жителі Новоград-Волинського району!

Запрошуємо вас долучитися до Всеукраїнського забігу «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ». Це – щорічний захід, який дає можливість пробігти за тих, хто загинув, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України,

а також продемонструвати вдячність і підтримку рідним та близьким наших Героїв. Забіг у 2018 році започаткував батько загиблого Героя російсько-української війни, «кіборга» Олексія Дурмасенка.

Цьогоріч за підтримки та сприяння Міністерства у справах ветеранів України вперше за історію існування захід проходитиме не тільки в Україні, а й за кордоном. У пам'ять про українських Героїв, будуть бігти у Сполучених Штатах Америки, Польщі, Литві, Німеччині, Угорщині, Швеції, Сінгапурі та інших країнах.

Враховуючи умови воєнного стану, у 2022 році в Україні забіг відбудеться онлайн. Передбачено дистанції 2, 5 та 10 кілометрів.

Усі зареєстровані учасники зможуть пробігти обрану дистанцію у період з 24 серпня до 25 вересня 2022 року.

Реєстрація на забіг триває до 19 вересня 2022 року за посиланням: https://cutt.ly/bZNhYtw

Довідково:
Забіг проходить в рамках державних заходів присвячених Дню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України (розпорядження КМУ від 9 червня 2021 року № 614).

За інформацією Міністерства у справах ветеранів України