Друк

Відбулася онлайн-нарада щодо роботи центрів масової вакцинації громадян

.

15 листопада під керівництвом голови Житомирської облдержадміністрації Віталія Бунечка відбулася в онлайн-режимі нарада з питань роботи центрів масової вакцинації проти COVID-19 за участю голови Новоград-Волинської райдержадміністрації В’ячеслава Авраменка, першого заступника голови райдержадміністрації Івана Туровського, керівника апарату райдержадміністрації Михайла Гайдаєнка, заступника начальника управління - начальника відділу економіки та агропромислового розвитку управління соціально-економічного розвитку території Новоград-Волинської райдержадміністрації Андрія Савчука, голів райдержадміністрацій та представників територіальних громад Житомирської області.
 
У ході наради Віталій Бунечко наголосив, що центри масової вакцинації повинні працювати щодня чітко за визначеним графіком та надавати безперешкодну можливість жителям області вакцинуватися.
 
Також під час наради учасники обговорили стан вакцинації в територіальних громадах Житомирської області.
 
Довідково. На сьогодні в області наявні такі вакцини Coronavac, Comirnaty / Pfizer, Astrazeneca та Moderna.
 
Всі охочі вакцинуватися можуть це зробити навіть без попереднього запису незалежно від наявності декларації із сімейним лікарем. При собі обов’язково треба мати паспорт та ідентифікаційний код для введення в електронний облік.
 
Перелік центрів масової вакцинації та пунктів щеплення можна знайти на сайті https://list.covid19.gov.ua/