Друк

В'ячеслав Авраменко взяв участь у онлайн-нараді щодо функціонування пунктів підтримки допомоги громадянам з отримання COVID-сертифікатів в центрах вакцинації

.

Сьогодні, 12 листопада 2021 року під керівництвом заступника голови Житомирської ОДА Віктора Градівського відбулась онлайн-нарада щодо функціонування пунктів підтримки допомоги громадянам з отримання COVID-сертифікатів в центрах вакцинації.
Участь в нараді взяли голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації В'ячеслав Авраменко, перший заступник голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Іван Туровський, заступник начальника управління - начальник відділу економіки та агропромислового розвитку управління соціально-економічного розвитку території Новоград-Волинської райдержадміністрації Андрій Савчук, голови райдержадміністрацій та працівники окремих структурних підрозділів Житомирської обласної державної адміністрації.
 
Під час засідання присутні обговорили особливості роботи пунктів підтримки “Дія” у розрізі кожного з районів Житомирської області.
 
Довідково. З початку цієї неділі такий пункт працює і в м. Новограді-Волинському за адресою: м.Новоград-Волинський, вул. Лесі Українки, 9, Палац культури ім.Лесі Українки.
На місцях роботи пунктів підтримки “Дія” також можна отримати консультацію щодо встановлення чи оновлення додатку у смартфоні.
 
Для встановлення застосунку «Дія» у мобільному телефоні необхідно бути клієнтом банку, який підтримує електронно-цифровий підпис (Приватбанк, Ощадбанк, тощо). При замовленні, сертифікат про вакцинацію у застосунку з'являється у переліку електронних документів.
 
А для того щоб роздрукувати сертифікат про вакцинацію з порталу «Дія», необхідно пройти авторизацію за допомогою БАНК ID, мати електронну пошту, телефон, дані реєстрації та паспортні дані.