Друк

Відбулося в режимі онлайн засідання Центру з ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами на території Житомирської області

.

28 жовтня відбулося в онлайн-режимі засідання Центру з ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами на території Житомирської області під керівництвом заступника голови Житомирської ОДА Віктора Градівського за участю голови Новоград-Волинської райдержадміністрації В'ячеслава Авраменка, заступника начальника управління - начальника відділу економіки та агропромислового розвитку управління соціально-економічного розвитку території Новоград-Волинської райдержадміністрації Андрія Савчука та голів райдержадміністрацій Житомирської області.
 
Робота з виявлення та ліквідації незаконних АЗС на території області проводиться систематично усіма профільними службами та відомствами.
 
У ході засідання представники Нацполіції, Держпродспоживслужба, Держпраця прозвітували стосовно перевірок по автозаправних станціях.
 
Відтак, станом на 28 жовтня в Житомирській області, за інформацією Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації, здійснено перевірку 449 об’єктів, з них припинило свою діяльність – 81 АЗС.
 
Підбивши підсумки наради, Віктор Градівський подякував за продуктивну працю та наголосив на продовженні позапланових перевірок АЗС, давши відповідні доручення.