Друк

Розпорядження голови Новоград-Волинської районної державної адміністрації від 01.10.2021 року №319

.

"Про початок опалювального сезону 2021-2022 року"

Відповідно до статей 6,13,20,41 Закону України „Про місцеві державні адміністрації“, законів України «Про теплопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»,

«Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затвердженими Постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 №  630 (із змінами) та у зв’язку з наближенням температури повітря до встановленого нормативного мінімуму:

1. Рекомендувати міським, селищним та сільським головам:

1) Опалювальний   сезон  для об’єктів лікувально-профілактичних закладів, закладів освіти, культури розпочати з 11 жовтня 2021 року.

2) Опалювальний   сезон  для житлового фонду та інших споживачів розпочати при настанні відповідних погодно-кліматичних умов (три  доби із середньодобовою температурою нижче 8 оС)

3) У разі зміни температури  навколишнього середовища (три доби із середньодобовою температурою вище   8 оС)  передбачити регулювання подачі теплового носія в мережах.

4) Про хід виконання розпорядження інформувати відділ житлово-комунального господарства, архітектури, містобудування, інфраструктури, цивільного захисту населення та оборонної роботи райдержадміністрації до 28.10.2021.

2.  Управлінню соціального захисту населення райдержадміністрації для визначення тривалості опалювального сезону для домогосподарств, які використовують природний газ, електричну енергію для індивідуального опалення, при наданні пільг та субсидій користуватися постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» (зі змінами).

3. Дане розпорядження оприлюднити в місцевих  засобах масової інформації.

4. Про виконання розпорядження відділу житлово-комунального господарства, архітектури, містобудування, інфраструктури, цивільного захисту населення та оборонної роботи райдержадміністрації інформувати райдержадміністрацію до 05.11.2021.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Івана Туровського.

 

Голова адміністрації                                                                       В’ячеслав АВРАМЕНКО