Друк

Голова Новоград-Волинської райдержадміністрації В'ячеслав Авраменко взяв участь у онлайн-нараді

.

22 вересня під керівництвом Управління екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації відбулася онлайн-нарада з головами райдержадміністрацій з питань:
1. Забезпечення виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 14.06.2021 № 398 «Про оцінку ефективності діяльності голів районних державних адміністрацій області».
2. Виконання Указу Президента України «Про рішення ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2021 року «Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади» щодо проведення інвентаризації водних об’єктів та лісових ресурсів, об'єктів державної та комунальної власності, що знаходяться на підпорядкованій території.
 
Участь у нараді взяв голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко та начальник відділу житлово-комунального господарства, архітектури, містобудування, інфраструктури, цивільного захисту населення та оборонної роботи - головний архітектор райдержадміністрації Дмитро Гудзь.