Друк

Відбулася онлайн-нарада з питань фінансового характеру, підвищення кваліфікації педагогічних працівників та стану проведення вакцинальної кампанії від коронавірусу COVID-19 в закладах освіти Житомирської області

.

17 вересня відбулася онлайн-нарада під керівництвом Департаменту освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації за участю керівника апарату райдержадміністрації Михайла Гайдаєнка, заступника начальника управління - начальника відділу економіки та агропромислового розвитку управління соціально-економічного розвитку території Новоград-Волинської райдержадміністрації Андрія Савчука, керівників відділів, управлінь освіти Житомирської області та представників територіальних громад.

 

У ході наради розглянуті окремі питання, зокрема: фінансового характеру, підвищення кваліфікації педагогічних працівників та питання стану проведення вакцинальної кампанії від коронавірусу COVID-19 в закладах освіти Житомирської області.

Відомо, що у разі введення жовтого рівня епідемічної небезпеки спростили вимоги до роботи навчальних закладів. Вони працюватимуть за умови наявності не менше як 80% працівників з “жовтими” чи “зеленими” COVID-сертифікатами.

У разі введення червоного рівня епідемічної небезпеки заклади освіти працюватимуть лише, якщо 100% працівників мають “зелений” COVID-сертифікат.